Nästa vecka ska Majas Måleri måla och tapetsera min lägenhet

Hej allihopa och välkomna till mig och min blogg. Alla som har köpt en bostadsrätt har säkert varit i samma sits som jag nyss befunnit mig i. Ja ni vet hur det är när man gått på massa visningar och förlorat budgivningar, då är det lätt att tappa modet. Men plötsligt händer det, nu har jag bott i min nya lägenhet i ett par veckor, det är knappt man fattar att det är sant. Jag ska idag ta och berätta att jag har anlitat en målare i Uppsala som ska komma hit och måla och tapetsera i nästa vecka och det ska bli bra, ska förklara varför. 

Jag är en man i mina bästa år och hon som ägde lägenheten förut var en yngre kvinna. Det är rosa kakel och tapet i köket, en rosa tapet i vardagsrummet, ja hela lägenheten är en riktig tjej-lägenhet. Ganska snyggt i och för sig, men det är inte en stil som passar mig i alla fall, även om det förstås finns killar som även dem tycker om rosa, vilket inte är fel, så tycker inte jag om det och nu är det ju min lägenhet så då vill jag få det som jag vill. Jag är så glad att en person som sitter med i styrelsen i bostadsrättsföreningen gav mig rådet att vända mig till Majas Måleri då det här är en målare i Uppsala som har anlitats av flera som bor här i föreningen och alla har sagt samma sak, att de känner sig nöjda med den hjälp som de har fått av Majas Måleri. Jag vet på ett ungefär hur jag vill ha det, men jag har förstått att när man vänder sig till Majas Måleri så kan man få goda tips och råd om man inte riktigt vet själv hur man vill få det.