Barnen fick ett akvarium

God eftermiddag, det gläder mig att ni har klickat er in på min lilla blogg för att se vad det är för spännande ämnen som jag ska ta upp här under eftermiddagen och kvällen. Alla som har barn vet hur det är när barnen tjatar om att få husdjur. Mina ungar har önskat allt från kanariefåglar till en egen hund som de lovat heligt att ta hand om själva. Jag har gjort en kompromiss, de har fått ett akvarium med fiskar i regnbågens alla färger. Jag kan rekommendera er en liknande kompromiss och ska ni köpa akvarium i Helsingborg och akvarietillbehör hade jag i mitt inlägg som jag skriver på nu tänkt att tipsa er om ett företag som heter Tropisk Fisk & Zoo i Klippan. 

Det är så bra att handla dessa ting i denna butik för även om jag själv hade fiskar i ett 50-litersakvarium när jag själv var barn så har jag glömt av hur det var man skulle sköta om det. Jag känner ett ansvar både för fiskarna och för mina barn och vill förstås vara den vuxna i rummet, det innebär att jag behövde skaffa mig kompetens och det fick jag genom att rådfråga personalen som kunde svara på alla mina frågor och ge mig all en kunskap jag behövde för att få ett akvarium med fiskar som skulle trivas i akvariet. Jag vill därför uppmana er alla som vill skaffa er akvarium i Helsingborg med omnejd att ni besöker denna butik för där finner ni allt som ni behöver och dessutom med personal som gärna besvarar alla era frågor som ni kan tänkas ha. Det var allt för det här inlägget, låt nu era barn skaffa det där akvariet, så slipper ni förhoppningsvis allt tjat om katter och hundar ett tag framöver i alla fall.