Glöm inte av att kontakta sotaren

God eftermiddag, god eftermiddag eller kanske det räknas som kväll, det beror sig på var man drar gränsen. Ni är i varje fall varmt välkomna att läsa ett nytt inlägg som jag hoppas och tror att ni kan ha glädje av att läsa. Jag har nämligen kommit i kontakt med ett företag som är bra att veta om ifall man behöver hjälp av en sotare på Hisingen med till exempel ventilationsrensning. Eftersom jag tycker att det här företaget vid namn Göteborgs Sotningsdistrikt AB är så bra inom det här med sotning och ventilationsrensning bestämde jag mig för att skriva ett inlägg på bloggen om just det här företaget, för det får verkligen inte glömmas av att med jämna mellanrum se till att rökkanaler och annat är i gott skick. Om det upptäcks något fel så ska ni veta om att Göteborgs Sotningsdistrikt AB åtgärdar fel i anläggningen, det behöver inte alltid vara särskilt stora fel, ibland kan det bara vara något filter eller fläktaggregat som behöver bytas. Jag är särskilt noga med att se till att få hjälp av deras sotare på Hisingen med de intervaller som är fastställda av kommunen, på grund av att en kollega till mig råkade ut för att huset brann ner. Det visade sig att om de hade vänt sig till någon sotare, kanske till och med till denna sotare på Hisingen som har hjälpt mig, så hade huset stått kvar idag. När var senaste gången ni anlitade någon sotare? Om det var länge sedan tycker jag att ni ska höra av er till Göteborgs Sotningsdistrikt AB så kan någon av deras sotare på Hisingen se till att hjälpa er inom kort.