Ettans el & design AB

Hej på er alla och nu är det dags för mig att skriva ett inlägg och eftersom grillsäsongen är här kom jag osökt att tänka på företaget som byggt vår nya altan. Det skedde en olycka i september förra året, och det är anledningen till att vi behövde anlita hjälp av en byggfirma i Haninge med omnejd som heter Ettans el & design AB. 

Det var en av de sista underbara höstdagarna när det fortfarande gick att sitta på altanen och grilla. Tyvärr välte grillen efter att min man hällt på tändvätska över grillkolen och tänt, och det blev en eldsvåda i altanen som gjorde att delar av altanen brann upp. Tyvärr räknades detta som allmänfarlig vårdslöshet och det blev böter för min mans del, men nu gäller det att blicka framåt och glömma det som varit. Det var inget annat att göra än att riva resterna av den gamla altanen och bygga en ny. Vi valde att vända oss till just denna byggfirma i Haninge då vi tidigare vänt oss till dem och blivit nöjda. Att vara utan en altan kändes väldigt tråkigt, så att ha fått den här hjälpen gör att vi nu kommer att kunna njuta av sommaren och grilla även i år. Men jag kan lova er att det är jag som i fortsättningen ansvarar för grillen, min man får däremot gärna åka ut och handla det som ska läggas på grillen, korv och fläskkarréer med mera. Hur som helst så ville jag tipsa er läsare som behöver få hjälp av någon byggfirma i Haninge med omnejd om att Ettans el & design AB är ett företag vars medarbetare är duktiga och erfarna inom det allra mesta inom bygg.